Binnenschilderwerk

Het verzorgen van uw binnenschilderwerk

Wakum schilderwerken is gespecialiseerd in schilderwerk en wandafwerking welke worden uitgevoerd met zowel ambachtelijke als moderne technieken. Voor zeer diverse opdrachtgevers voeren wij onze werkzaamheden uit. Waaronder o.a. aannemers, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, monumentenwacht en particulieren.

Het laten schilderen van de binnenkant van uw woning geeft uw huis of kantoor een persoonlijke en nieuwe uitstraling.

Wakum schilderwerken is al jaren dé specialist in binnenschilderwerk in Den Haag en omgeving. Het kan altijd voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over het schilderwerk bij u thuis of op kantoor. De kleur is niet naar wens, of de kwaliteit en afwerking van het schilderwerk is niet van het gewenste niveau.

Onze binnenschilders weten als geen ander dat de afwerking van het binnenschilderwerk de ambiance van een ruimte beïnvloed. Daarom nemen we de tijd voor onze opdrachtgevers en denken graag mee. Indien gewenst adviseren onze binnenschilders vrijblijvend over de mogelijkheden. Onze binnenschilders kijken vanuit een professionele blik naar de gehele ruimte, waardoor de gewenste uitstraling en sfeer in huis, of in een werkomgeving zoals een kantoor kan worden gerealiseerd.

Wakum schilderwerken zorgt voor de juiste wandafwerking. Of dit nu uitgevoerd wordt in schilderwerk, saus, stucwerk of behang. Onze binnenschilders gaan altijd voor 100% kwaliteit en het beste resultaat, dat precies aansluit bij de woonstijl en wensen vanuit de opdrachtgever.

Onze binnenschilders komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.
Wij kunnen dan de ruimte beoordelen, advies geven en een offerte uitbrengen voor de werkzaamheden.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Monumentale panden en rijksmonumenten.

In de loop der jaren hebben verschillende eigenaren van monumentale panden ons benaderd met het verzoek om zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk van deze prachtige panden te verzorgen.

Binnenschilderwerk voor monumentale panden vraagt om een specifieke aanpak. U kunt er meer over lezen op de pagina Monumentaal schilderwerk.

Regulier schilderwerk

Met Wakum schilderwerken kunt u contact opnemen voor de meest uiteenlopende schilderwerken. Waterschade herstel, houtrotrenovatie, overschilderbeurten, het opnieuw opbouwen van diverse verf systemen ect.

Wakum schilderwerken werkt alleen met professionele schilders materialen en is voorzien van moderne afzuigsystemen tijdens werkzaamheden.

Kunnen wij iets voor u doen?