Houtrot renovatie

Houtrot renoveren is één van onze specialiteiten

Houtrot komt meestal voor in houten kozijnen en geveltimmerwerk dat blootgesteld wordt aan verschillende invloeden van buitenaf. Schimmels tasten het houtwerk aan en daardoor ontstaat er houtrot. Het is daarom essentieel om houtwerk regelmatig te (laten)controleren.

Schilderwerk zorgt ervoor dat het hout beschermd blijft, waardoor de vorming van houtrot geen kans krijgt. Houtrot is een hardnekkig probleem dat meestal wordt veroorzaakt door slechte beglazing, slechte kitlagen, waterinloop via de dorpels, of gaten in de constructie.

Houtrot voorkomen is vanzelfsprekend het beste. Maar op het moment dat houtrot zijn weg heeft gevonden kan Wakum schilderwerken zorgdragen voor het repareren van kozijnen, indien mogelijk door middel van houtrotrenovatie. Houtrotrenovatie is goedkoper dan het plaatsen van compleet nieuwe kozijnen. Wij voeren deze werkzaamheden in samenwerking uit met Wakum timmerwerken.

We bekijken samen met u vooraf wat de oorzaak is van houtrot en bepalen aan de hand daarvan of renovatie een mogelijkheid is. Het aangetaste hout en een gedeelte van het hout dat nog niet is aangetast wordt uitgefreesd, geschuurd en vervolgens gerenoveerd. Voor de houtrot renovatie werkzaamheden gebruiken wij alleen professionele houtrot vulmiddelen- en lamineer producten en gecertificeerd hardhout.

Na de houtrotrenovatie werkzaamheden en professioneel buitenschilderwerk is uw woning weer als nieuw!

Het vervangen van een gedeelte, of indien nodig het complete houten bouwelement zoals; kozijnen, deuren, boeidelen, kozijnstijlen en onderdorpels behoort tot onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde houtrot vulmiddelen- en lamineer producten

Wakum schilderwerken is samen met Wakum timmerwerken gespecialiseerd om de meest complexe houtrot renovatie projecten tot een goed eind resultaat te leiden.

Het vervangen van een gedeelte, of indien nodig het completen houten bouw element zoals; kozijnen, deuren, boeidelen, kozijn stijlen, onderdorpels, ect. behoort tot onze mogelijkheden.

Voor de houtrot renovatie werkzaamheden gebruiken wij alleen professionele houtrot vulmiddelen- en lamineer producten en gecertificeerd harthout.

Kunnen wij iets voor u doen?