Buitenschilderwerk

Het verzorgen van uw buitenschilderwerk

Wanneer uw buitenschilderwerk van uw woning, monument of VvE toe is aan een nieuwe laag verf en opnieuw geschilderd moet worden dan is dit een behoorlijke schilderklus.

Buitenschilderwerk moet zorgvuldig worden uitgevoerd, het is namelijk niet een kwestie van ‘even” hier en daar bijwerken. Onze buitenschilders zijn vakkundig opgeleid en werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zoals speciale buitenverf producten en kwasten voor buitenwerk. Deze producten verschillen en worden speciaal voor diverse ondergronden ontwikkeld  

Buitenschilderwerk beschermt uw hout tegen de meest voorkomende weersomstandigheden in Nederland. Buitenschilderwerk moet met een vaste frequentie uitgevoerd worden om zo de buitenkant van een huis beschermd te houden

Wakum schilderwerken is al weer 22 jaar gespecialiseerd in buitenschilderwerk, zoals het overschilderen van gevelelementen, kozijnen, dorpels, buitendeuren , buitengevels e.d.

Is uw woning toe aan nieuw buitenschilderwerk en bent u op zoek naar een betrouwbare buitenschilder in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Wakum schilderwerken aan het juiste adres. Wij maken altijd vrijblijvend een afspraak om de staat van uw woning te inspecteren en geven vervolgens de informatie die u nodig heeft, inclusief een prijsopgave op maat voor het buitenschilderwerk voor uw woning of kantoor.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Inspectie en offerte op maat voor buitenschilderwerk

Voordat wij een offerte kunnen maken voor buitenschilderwerk inspecteren wij graag de locatie. Wij weten door de bezichtiging bij u op locatie of wij bijvoorbeeld een hoogwerker of een werksteiger nodig hebben voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfproducten

Voor buiten schilderwerk werken wij met hoogwaardige verfproducten, zodat de kwaliteit van de verf in slechte weersomstandigheden zoals regen, hagel en wind jarenlang mooi blijft en de kwaliteit van het hout niet negatief aangetast wordt.

Kunnen wij iets voor u doen?