Kleinschalige Vereniging van Eigenaren (VvE)
en zorginstellingen

Schilderwerk voor kleinschalige Vereniging van Eigenaren en zorginstellingen

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar VvE schildersbedrijf voor uw kleinschalige VvE of zorginstelling in regio Den Haag ? In dat geval bent u bij Wakum schilderwerken aan het juiste adres.

Wakum schilderwerken heeft jarenlange ervaring in schilderwerken. Wij werken als schildersbedrijf zowel in karakteristieke woningen, zorginstellingen, appartementen tot volledige nieuwbouw woningen Dit doen wij voor uiteenlopende VvE’s al jaren met veel plezier op vaste basis.

Wakum schilderwerken garandeert schilderwerk van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij uitstekende service, korte lijnen en heldere communicatie.

De kwaliteit die wij als regionaal schildersbedrijf in Den Haag e.o. leveren gaat veel verder dan alleen het schilderwerk. Wakum schilderwerken heeft een uitgebreide kennis van verschillende en uiteenlopende bouwelementen en constructies. Samen met Wakum Timmerwerken vervangen wij bijvoorbeeld kozijnen, deuren en licht constructiewerk op verzoek van onze opdrachtgevers, waarna wij zorgen dat het prachtig wordt afgeschilderd.

Ook voor uitgebreider constructiewerk, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw, voor extra ruimte in een zorginstelling, maar ook het plaatsen van een draagbalk om een muur door te breken, werken voor extra ruimte behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen dat de stukadoor de muren afwerkt, waarna wij de ruimte prachtig kunnen afschilderen.

Bent u benieuwd wat wij als VvE schilder voor uw VvE of zorginstelling kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.
Kunnen wij iets voor u doen?