Schildersbedrijf Den Haag

Schildersbedrijf Den Haag of een schilder in Den Haag gezocht?

Wakum schilderwerken is gevestigd in Den Haag. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wanneer u een schildersbedrijf in Den Haag zoekt maken wij graag vrijblijvend een afspraak om de klus te beoordelen bij u op kantoor of aan huis. 

Wij kunnen uiteraard uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen professioneel schilderen tegen een betaalbare prijs. Wij specificeren de kosten overzichtelijk voor u in een offerte. Onze inspectie bij u aan huis in Den Haag is gratis. 

Wij leveren zowel binnen- als buiten schilderwerkzaamheden in de bestaande bouw, nieuwbouw, monumentale panden en specifiek voor kleinschalige VvE’s tot 6 appartementen.

Naast schilderwerk verzorgen wij in samenwerking met Wakum Timmerwerken houtrot renovatieprojecten. Uit onze gratis inspectie aan huis zullen wij uw woning of bedrijfspand desgewenst controleren op houtrot. We nemen deze inspectie standaard mee tijdens onze werkzaamheden tijdens ons buitenschilderwerk. Wanneer er sprake is van houtrot in uw woning beoordelen wij altijd om een renovatie van het bouwelement haalbaar is en wat de kosten voor de renovatie bedragen. 

 

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.
Kunnen wij iets voor u doen?