Airless spuitwerk

Verbluffend schilderwerk afleveren

Naast het reguliere schilderwerk voeren wij diverse spuitwerkzaamheden uit.

Wakum schilderwerken spuit met een nieuw systeem. Hiermee kunnen wij specifieke daarvoor ontwikkelde watergedragen lakken en muurverven verwarmd verspuiten.

Met Airless Spuitwerk kunnen onze schilders verbluffend werk afleveren. De muurverf en lakken die wij bij deze techniek gebruiken wordt aangebracht met een professionele spuitmachine. Wij spuiten muur/plafond verven en lakken doorgaans in een witte kleur tint. Accentkleuren kunnen tevens in overleg worden gespoten. Airless Spuitwerk kan worden toegepast op stucwerk en houtwerk, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen, vloeren, trappen e.d.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Voor een strak resultaat

Airless spuitwerk is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken. Wakum schilderwerken kan aan de hand van Airless spuitwerk specifieke daarvoor ontwikkelde watergedragen lakken en muurverven verwarmd verspuiten.

De verf wordt bij Airless Spuiten onder hoge druk aangebracht op wanden, plafonds, houten en stalen ondergronden voor een mooi egaal oppervlak. De techniek van Airless spuiten is vergelijkbaar met de techniek die gebruikt wordt bij autoschade herstelbedrijven om voertuigen en onderdelen te spuiten. Airless spuiten werkt sneller en geeft doorgaans een strakker resultaat in vergelijking met “rollen” of “kwasten”.

Wakum schilderwerken heeft Airless Spuitwerk sinds de opkomst van deze unieke verftechniek omarmd. Onze schilders werken inmiddels een aantal jaar met veel plezier met dit hoogwaardige systeem. Hiermee kunnen wij grote woonoppervlakte zoals woonkamers, de entree en slaapkamers binnen met een gedegen voorbereiding binnen kort tijdsbestek volledig renoveren.

De voordelen van Airless Spuitwerk:

Kunnen wij iets voor u doen?