Monumentaal schilderwerk

Het onderhoud van monumentaal schilderwerk

Bij monumentale panden is schilderwerk uiteraard periodiek noodzakelijk. Aangezien de panden in originele staat moeten blijven, of aan de hand van schilderwerk teruggebracht moeten worden in originele stijl, vergt dit speciale aandacht als schilder.

Wakum schilderwerken heeft specialistische kennis en ruime ervaring in het schilderen van monumentale panden, originele ondergronden, bouwelementen en verfsoorten. Wij passen onze expertise toe tijdens de renovatie van een monumentaal pand.

Monumentaal schilderwerk vraagt om een unieke aanpak

Elke vorm van monumentaal schilderwerk vraagt om deskundigheid en een specifieke techniek en aanpak tijdens de uitvoering. Een gedegen voorbereiding is dan ook noodzakelijk.

Tijdens een uitgebreide inspectie analyseren wij voorafgaand aan de werkzaamheden eerst helder en concreet met wat voor object we aan de slag gaan. Hoe zien de constructies er uit en welke verf en ondergronden zijn er in het verleden gebruikt?

Na het analyseren van het monumentale pand maken wij altijd een offerte op maat voor de werkzaamheden. De uitvoering zal vervolgens geheel volgens afspraak door Wakum schilderwerken worden uitgevoerd.

Een monumentaal pand vraagt om buitengewone zorg en extra aandacht. Tijdens de uitvoering van ons werk zal er daarom regelmatig door ons contact met u worden gehouden.

Gebreken die wij tegenkomen tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden worden op tijd herkent en met u overlegd. Daardoor zult u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan en bent u altijd op de hoogte van de voortgang en status van het object.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.
Kunnen wij iets voor u doen?