Glasvlies- glasweefsel behang

Hoge kwaliteit glasvlies-glasweefsel behang

Wanneer u op het punt staat om uw woning te vernieuwen, of te renoveren dan kunt u uw woning laten voorzien van nieuw glasvlies-glasweefsel behang. Door scheurvorming in de muren kan binnenschilderwerk op wanden en plafonds helaas niet altijd het gewenste strakke resultaat behalen. Glasvlies-glasweefsel kan in dit geval uitkomst bieden. De wanden zijn na het behangen scheuroverbruggeld en kan daarna worden overgeschilderd in iedere gewenste kleur.

Glasvlies-glasweefsel behang heeft een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren en het werkt daarnaast isolerend. Glasvlies-glasweefsel is uitermate geschikt als toepassing in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’. We voorkomen met het behang dat die scheuren zichtbaar worden. Het is daarmee een goed alternatief voor stucwerk, met een praktisch net zo strak resultaat. (uiteraard is dit ook afhankelijk van de staat waarin de ondergrond is afgewerkt).

Hoge kwaliteit, ijzersterk, brandvertragend en beschermt uw wanden

Bij Wakum schilderwerken kunt u kiezen tussen glasweefselbehang (behang met een decoratieve afwerking) en glasvlies behang (behang met een gladde afwerking). Beide behangsoorten zijn van hoge kwaliteit, ijzersterk en beschermen uw wanden. Daarnaast hebben beide behangsoorten een brandvertragende werking.

Wakum schilderwerken kan uw woning of kantoor professioneel van dit sterke egaliserende behang voorzien. Glasvliesbehang voorkomt kleine scheuren en barsten. Het behang zorgt voor een gladde structuur en is overschilderbaar in iedere denkbare kleur.

Maak een afspraak

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Voordelen van glasvlies-glasweefsel behang

Kunnen wij iets voor u doen?